Organisatie

In Memoriam Uitvaarten

Onderneming

UITVAARTZORG VOOR EEN ÉCHT PERSOONLIJK AFSCHEID


Een goed afscheid is een afscheid dat past bij het leven van de overledene, maar óók bij u als nabestaande, want u moet tenslotte verder. Daarom zoeken wij altijd samen met u en andere naasten naar een echt passende invulling van het afscheid. Dat begint met heel aandachtig luisteren. En met dóórvragen, zodat we u eerst een beetje leren kennen en inzicht krijgen in het leven van uw overleden dierbare. Pas dan kunnen we het afscheid een invulling geven die recht doet aan uw geliefde en waar u zich als nabestaande goed bij voelt. Soms is het groots en soms zit het juist in kleine dingen; een sfeer, een omgeving, een locatie en (live)muziek, of de keuze voor bijvoorbeeld een thema of kleur maken het afscheid heel persoonlijk.


ALS U DE UITVAART, CREMATIE OF BEGRAFENIS - OOK KERKELIJK, DOOR ONS LAAT VERZORGEN:


- Luisteren wij eerst goed naar uw wensen en ideeën ten aanzien van het afscheid


- Geven wij u informatie over de mogelijkheden om het afscheid een persoonlijke invulling te geven


- Informeren en inspireren wij u over nieuwe en eigentijdse manieren van afscheid nemen


- Vertellen wij u over de uitvaartmogelijkheden en (bijzondere) afscheidslocaties die o.a. Weesp, Driemond, Wijdemeren, Gooise Meren en Het Gooi biedt


- Ontzorgen wij u met ons team, waar mogelijk en begeleiden wij u stap voor stap in het uitvaart proces


IN MEMORIAM UITVAARTEN IS ONAFHANKELIJK


Dankzij onze brede en jarenlange werkervaring in de uitvaartbranche – sinds 2010 – kennen wij alle mogelijkheden van persoonlijk en eigentijds afscheid nemen. In Memoriam Uitvaarten is een onafhankelijke uitvaartondernemer. Dat wil zeggen: wij zijn niet gebonden aan een locatie. U kunt dus via ons de opbaar- en uitvaartlocatie kiezen die u wenst. Ook werken wij samen met alle uitvaartverzekeraars. Als u de uitvaart laat verzorgen door In Memoriam Uitvaarten wordt het verzekerde bedrag uitgekeerd aan de nabestaande(n).


Afscheid nemen kun je maar één keer goed doen!

Thema
Uitvaartzorg
Illustration
 
Deel dit:
Contactpersonen van In Memoriam Uitvaarten