Locatie

De Groene Griffioen

Lange Muiderweg 18a, Weesp
Activiteitenruimte, Buurt(moes)tuin

De Groene Griffioen is een biologische melkveehouderij met kaasmakerij, boerderijwinkel, boerderijbeleving, muziekstudio en vergaderruimte.

verhuur

In het hart van het strobalenhuis bevindt zich de multifunctionele ruimte ‘Acapella’. De naam van deze zaal is te herleiden naar het verleden en heden: op de plek waar nu de Groene Griffioen staat heeft vroeger een klooster gestaan met de naam Huis te Capelle. Daarnaast is Acapella een muziekterm – zingen zonder instrumentale begeleiding – en past daarom goed bij de hedendaagse muziekfunctie die de zaal ook heeft.

De Acapellazaal (60 m²) is te huur voor teambuilding, workshops, vergaderingen, debatavonden, yoga, receptie, ‘weisessie’, persmoment en een professionele muziekopname. De ouderwetse stalraampjes en bijzondere vorm van de ruimte maken Acapella stijlvol. Een aparte keuken en serre zijn praktisch bij zelfvoorziening en bijvoorbeeld het splitsen van groepjes (bij vergadering) of het opstellen van een lopend buffet. Het is mogelijk om de winkel erbij te huren (als deze niet open is). De inventaris is van degelijk en duurzaam materiaal, veelal zelf gemaakt en design. In de zaal ligt een eikenvloer met vloerverwarming en er is natuurlijke ventilatie. De maximale capaciteit is 45 personen.

maximaal aantal personen 
45
oppervlakte binnen 
60 m2
Illustration
 
Deel dit:
Activiteiten in De Groene Griffioen
Hoofdgebruikers van De Groene Griffioen
Op de kaart