Project
Lopend

HalloWeesp

Geplaatst op 3 mei 2023, 16:48 uur
Illustration

Dit project gaat over het verder ontwikkelen van HalloWeesp. We zijn nu van start gegaan met de modules Berichten, Activiteiten, Personen, Organisaties, Locaties, Wensen en Projecten. Maar dat is nog maar het begin.

Toelichting

We maken gebruik van het platform Gebiedonline en daarbinnen zitten nog meer modules die we nu nog niet gebruiken. Zo zouden we bijvoorbeeld een kennisbank kunnen opzetten. Verder zijn er modules voor gevonden voorwerpen, het aanbieden van producten en diensten, het zoeken van personen, bijvoorbeeld vrijwilligers, en er is een module waar mensne producten kunnen vragen. De vraag is of we deze modules willen gebruiken, of dat dat beter kan via andere online kanalen. Wij twijfelen nog en daarom hebben we deze modules voorlopig niet geactiveerd. Als je ideeën hebt hierover, laat het ons weten.

Iets anders waar we mee bezig zijn is het ontwikkelen van een hele nieuwe module. Details daarover kunnen we nu nog niet geven, maar wat we wel alvast willen meegeven is dat Gebiedonline een coöperatie is van inmiddels meer dan 40 burgerinitiatieven. Dat betekent dat we samen eigenaar zijn van de software en dat we samen ook nieuwe modules kunnen ontwikkelen. Dat is een van de redenen waarom we voor Gebiedonline hebben gekozen, want dat spreekt ons heel erg aan.

Kortom, heb je ideeën voor hoe we HalloWeesp beter kunnen maken, meld je dan bij ons en hou daarnaast dit project in de gaten voor updates over hoe we het platform verder willen ontwikkelen.

Deel dit: